Vlag Noord-Holland

Zeilboot huren Noord-Holland

Wanneer je niet aan een vakantiepark gebonden wilt zijn kun je kiezen voor een varend vakantiehuisje, oftewel je kunt een zeilboot huren. Zo vaar je van de ene naar de andere plaats. De hutten op deze luxe zeilboten zijn voorzien van alle gemakken.

Per zeilboot staat precies aangegeven welke faciliteiten je aan boord kunt verwachten. Boek een vakantiehuisje met steeds een ander uitzicht!

Zeilen met schipper op een traditioneel zeilschip

In de opstapplaats Enkhuizen kun je kiezen uit 16 verschillende zeilboten. Deze zeilboten kun je voor een dag, weekend, midweek, een week of zelfs langer huren. Wanneer je een zeilboot gaat huren is dit inclusief een schipper. Je hebt dus geen vaarbewijs nodig en kunt dus zo een zeilboot huren in Noord-Holland.

Inhoudsopgave zeilboten

Welkom aan boord

Iselmar heeft een comfortabele uitstraling met een hoge reling en brede doorgangen. Aan het einde van de dag kun je lekker ontspannen napraten met een hapje en drankje. Daarnaast is deze zeilboot uitermate geschikt voor het organiseren van een uniek bruiloftsfeest. Er zijn ruimtes voor deze speciale aangelegenheden.

Aan boord zijn er vier toiletten en drie douches aanwezig. Geen zorgen of er wel genoeg faciliteiten aanwezig zijn.

Entertainment

Je hoeft je geen moment te vervelen, want aan entertainment is geen gebrek. Deze zeilboot is uitgerust met een radio, cd-speler en een uitgebreid boordbibliotheek. Daarnaast is er een kist met allemaal spelletjes aanwezig. Wanneer je iets lekkers wilt bakken kun je de oven gebruiken. Heb je producten die koel moeten liggen is er zelfs een koelkast of vriezer aanwezig. Bier liefhebbers tappen hun eigen biertje van de tap!

Faciliteiten aan boord

Je kunt onderstaande faciliteiten bekijken door deze aan te klikken. Zo krijg je alvast een goed beeld van deze luxe zeilboot.

Kenmerken

Lengte40,8 meter
Breedte7 meter
Diepgang1,3 meter
Doorvaarhoogte27 meter
ScheepstypeKlipper
TuigageKits getuigd
Zeiloppervlak400 m²
MotortypeDosan
Voltage220V
Bouwjaar1902
Watertank10.000 liter

Faciliteiten Keuken

Gasfornuis

6-pits gas
OvenJA
BBQGas
KoffiezetautomaatJa
BarJa
VaatwasserJa
MixerJa
VoorraadruimteJa
BiertapJa

Offerte Iselmar aanvragen