Vlag Noord-Holland

Vakantiehuisjes Noord-Holland

Een vakantiehuisje op de beste locaties van Noord-Holland! Onderstaande vakantieparken liggen op strategische plekken en zo kun jij optimaal gebruikmaken van verschillende uitjes en activiteiten in Noord-Holland. 

Inhoudsopgave vakantiehuisjes

Bungalowpark Campanula

Op slechts 11 minuten fietsen van het Noord-Hollandse strand bevindt zich in het badplaatsje Sint Maartenszee Bungalowpark Campanula.

Dit vakantiepark in Noord-Holland heeft comfortabele vakantiehuisjes die veel privacy en ruimte bieden aan hun gasten. Daarnaast ligt het lekker centraal op een premium locatie aan zee in de Kop van Noord-Holland.

Een uitje naar Texel of een bezoek aan de Marine stad Den Helder kun je hierdoor eenvoudig plannen.

Type bungalows

Op dit kleinschalige bungalowpark zijn maar liefst acht verschillende types bungalows. Deze zijn geschikt voor 4 tot 11 personen. Doordat dit bungalowpark een groen karakter heeft geniet je van de natuur en de zee.

Luxe & comfort

De luxe bungalows zijn voorzien de benodigde faciliteiten. Daardoor kun je maximaal genieten van jouw vakantie in Noord-Holland.

Faciliteiten op het vakantiepark

Villavakantiepark IJsselhof

De vakantiehuisjes op villavakantiepark IJsselhof zijn villa’s van 2 tot 16 personen. Extra luxe vakantiehuisjes zijn zelfs voorzien van een sauna, stoomcabine, bubbelbad en een zonnebank! Daarnaast zijn er ook luxe familiehuisjes met een tuinkamer.

De meeste vakantiehuisjes liggen ook nog eens aan het water en zijn voorzien van een vissteiger.

Villavakantiepark IJsselhof | Andijk | Noord Holland

Accommodaties

Het vakantiepark is voorzien van verschillende type accommodaties. Bij het boeken kun je eenvoudig al je gewenste voorkeuren aangeven. Zo kun je het vakantiehuisje helemaal naar eigen wens samenstellen. 

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sauna, zonnebank, open haard of bubbelbad. Wanneer je liever niet aan het water zit kun je dit ook aangeven.

Locatie en omgeving

Aan het IJsselmeer in West-Friesland ligt in een groenrijke omgeving het kleine dorpje Andijk. Het villavakantiepark IJsselhof is dan ook het perfecte startpunt voor een leuke wandeling in de omgeving van West-Friesland.

Dit vakantiepark ligt direct aan de dijk van het IJsselmeer. Er zijn verschillende wandeltochten uitgezet. Je kunt ook de dijk richting Wervershoof volgen waar je dan in het natuurgebied de Vooroever uitkomt.

Faciliteiten op en rond het vakantiepark

EuroParcs IJsselmeer

Veel gestelde vragen

In Nederland zijn 5.100 vakantie- en recreatielocaties. Op ongeveer 4.700 daarvan staan 140.000 vakantiehuizen. De meeste vakantiehuizen staan in gemeenten bij kust- en natuurgebieden. 

Gelderland en Limburg hebben de meeste vakantieparken. In Gelderland zijn dit er 193 en in Limburg 172.

Vakantiehuisjes Noord-Holland.

Een korte of lange vakantie van een week tot een weekend op de beste locaties van Noord-Holland!

© 2023 All Rights Reserved.