Vlag Noord-Holland

Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Inhoudsopgave

Highlights

  • Bezoek Madame Tussauds Amsterdam in hartje centrum
  • Ontmoet je favoriete artiesten, filmsterren en wereldleiders
  • Poseer naast Robert Pattinson, zing op het podium met Lady Gaga of drink een kopje koffie met George Clooney

Dit kun je verwachten

Maak kennis met de sterren in Madame Tussauds Amsterdam. Het wassenbeeldenmuseum op de Dam is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of te voet. Beleef de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam en ontmoet bekende sterren, iconen en wereldleiders.

Het museum is verdeeld in de volgende onderwerpen:

Sport

Test je sportvaardigheid tegen je favoriete sporthelden in deze snelle en interactieve Zone! Neem een penalty onder het toeziend oog van Rafael van der Vaart of doe een workout naast David Beckham.

A-List

De A-list feestzaal is de perfecte plek om glitter en glamour te ervaren. Sta oog in oog met filmsterren als Brad Pitt en zangeressen als J-Lo en Beyoncé. Zing op het podium met de waanzinnige Lady Gaga of poseer naast de sexy Robert Pattinson. Je kunt ook met George Clooney een espresso drinken of toch liever ontspannen op de bank bij Robbie Williams? Word zelf ook een ster!

Royals

Ervaar hoe het is om koninklijk te zijn! Stap de statige hal van warm goud en dieprood marmer binnen en ga op de foto met prinses Beatrix. Sluip daarna even naar de troon van Koningin Máxima. Heb je altijd al meer willen weten over koninklijke etiquette, verkleed je dan en oefen. Madame Tussauds wenst je veel plezier in je koninklijke rol.

Cultuur/Arts

Ben je in een artistieke bui? Bij Madame Tussauds kun je je eigen kunstwerk maken! Picasso, Van Gogh, Dali, Herman Brood, en Rembrandt gingen je voor. Laat je vereeuwigen als de Mona Lisa of als Rembrandt. De mooiste fotomomenten beleef je bij Madame Tussauds!

Marvel© Avengers

Bekijk de wassenbeelden van de grootste Marvel-superhelden en bezoek het lab van Iron Man.

Muziek

Ga naar de backstage met de beroemdste zangers en bands bij Madame Tussauds en neem selfies met Taylor Swift, Madonna of Adele.

DJ’s

Kom dicht bij je favoriete Nederlandse dj’s zoals Armin van Buuren en Afrojack.

Wereldleiders

Schud handen met ’s werelds grootste en invloedrijkste leiders. Barack Obama en Angela Merkel wachten op je bij Madame Tussauds Amsterdam.

Mode

Poseer met ’s werelds beroemdste topmodellen en show je catwalk moves.

Film

Lights! Camera! Actie! Ontmoet Marilyn Monroe, James Bond en andere grote filmsterren.

Dit is inbegrepen

Toegang tot Madame Tussauds in Amsterdam

Locatie

Dam 20, 1012 NP Amsterdam, Nederland

Openingstijden 10:00 uur tot 20:00 uur. Houd hier rekening mee bij het reserveren!

Tickets

Share the Post:

Related Posts