Linkbuilding

Kom in de top 10 zoekresultaten van een zoekmachine met externe links naar uw website.

Linkbuilding & Backlinks

Linkbuilding is het verkrijgen van externe links zonder zelf direct terug te linken naar het zelfde domein waar deze link wordt vermeld. Hiermee wordt de autoriteit van een website bepaald door zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google of Bing. Hoe meer links er verwijzen naar een domein hoe belangrijker deze website is voor een zoekmachine. Een backlink profiel van een website wordt weergegeven in een schaal tussen de 1 en 100 en wordt domain rating genoemd, afgekort DR.

Backlink profiel

Hoe kom ik achter mijn backlink profiel van mijn website?

Om achter de domain rating en backlink profiel van een website, domein of link te komen zijn er verschillende websites die deze kunnen achterhalen. De beste en meest betrouwbare is die van ahrefs.com.

De DR-waarde van een website bepaald de autoriteit van het domein in zoekmachines zoals Google of Bing. Een linkvermelding op een website met een lage DR-waarde heeft minder tot geen waarde in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Op dit moment heeft de website van Noord-Holland Online een DR-waarde van 21. Een vermelding op deze website heeft invloed op de vindbaarheid van uw website in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines.

Extra links naar uw website.

Wanneer u een vermelding plaatst op de website van Noord-Holland Online dan plaatsen wij kosteloos en gratis uw link extra op verschillende websites! Hiermee verhoogd u de domein rating van uw website en kunt u hoger komen in Google!